A dobogó legfelső fokán

A dobogó legfelső fokán

Sikerült megvédenie tavalyi győztes helyét a Bakonyerdő Zrt. csapatának

A gyenesdiási sportlőtér-centrumban május 28-án megrendezésre került a Magyar Erdőgazdálkodásban Dolgozók Vadász Többtusa Lőbajnokságának első fordulója.

A versenyzők az ország különböző pontjáról érkeztek a nyitó fordulóra, hogy sörétes fegyverrel trap-és parcour lövészetben, valamint kisgolyós fegyverrel futóvad, szabadkezes és lőbotos állócélban mérjék össze felkészültségüket.

A hazai csapat tagjai kiváló teljesítménnyel állhattak a dobogó legfelső fokára

úgy, hogy Vízi Norbert egyéni teljesítménye az összetettben harmadik legjobbnak bizonyult a 64 fős mezőnyből. 4. Fekete Róbert, 5. helyezett pedig Szabó Csaba kollégánk lett. Az eseményre 12 erdőgazdaság dolgozói mellett vadászkamarai vendégek, valamint meghívott egyéni versenyzők is eljöttek, emelve a rendezvény színvonalát, így láthattuk a többszörös Európabajnok Kombinált lövő Varga Andrást is versenyezni.

A helyszínt és a kiváló rendezést a BEFAG Keszthelyi Lövészklubja biztosította, ahol a már megszokott magas színvonalon zajlott a rendezvény.

A sorrend a nap végére a következőképpen alakult: Egyéni összetett 1. Papp Norbert NEFAG Zrt., 2. Ács Péter Mecsekerdő Zrt., 3. Vízi Norbert Bakonyerdő Zrt.

A csapat helyezések: 1. Bakonyerdő Zrt., 2. Gemenc Zrt., 3. Mecsekerdő Zrt.

Gratulálunk a résztvevőknek, helyezetteknek!

Kategória: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...