Vadászat a Bakonyerdőnél

Vadászat a Bakonyerdőnél

Tisztelt Partnerünk, Kedves Vendégeink!

A Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. összesen mintegy 63.000 ha földrajzilag változatos és vadban gazdag vadászterületen gazdálkodik. A jellemzően nagyvadas területeinken gím- és dámszarvas, őz, muflon elejtésére, valamint vaddisznó egyéni és társas vadászatára egyaránt kínálunk lehetőséget. Kiemelkedően jó a muflonkos trófeák és a vaddisznóhajtások minősége. Három vaddisznóskertünkbe a nagyterítékű hajtásokat kedvelő vadászokat várjuk. Vadászatra érkező, valamint pihenésre vágyó vendégeink 8 vadászterület 6 vadászháza közül választhatják ki az igényeiknek legmegfelelőbbet.

Felhívjuk vadászvendégeink szíves figyelmét arra, hogy a vadászat lekötése a Bakonyerdő Zrt. erdészeteinél előzetes egyeztetéssel, személyesen vagy írásban történhet.
Belföldi bérvadászatot csak érvényes vadászjeggyel, fegyvertartási engedéllyel, illetve íjászat esetén az előírt vizsgával és engedéllyel rendelkező magyar állampolgár vehet igénybe. A számla kiegyenlítése történhet euroban ill. forintban. Forintban történő számlázás esetén, a teljesítés utolsó napján érvényes Magyar Nemzeti Bank deviza árfolyama képezi az elszámolás alapját. A feltüntetett forint árak 295,- Ft-os Euro árfolyam esetén értendők. Az árjegyzékben feltüntetett árak az általános forgalmi adót tartalmazzák. A Bakonyerdő Zrt. fenntartja magának a jogot az árjegyzékben foglalt áraktól való eseti eltérésre.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, tisztelettel várjuk vadászterületeinken.

Társas vadászati
időpontok és helyszínek

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...