Faipar a Bakonyerdőnél

A Bakonyerdő Zrt. tevékenységi körei, üzletágai, és üzleti filozófiája tudatos faipari tevékenységére épülnek, figyelembe véve a Balaton–felvidéken és a Bakonyban évszázados hagyományokkal rendelkező fafeldolgozás hagyományait. E filozófiának lényege a fafeldolgozás folyamatos fejlesztése, a kor igényeinek kielégítése környezettudatos gyártási módok alkalmazásával.

A több évtizedes tradíció

Franciavágási Fűrészáru Gyár

Franciavágás a Bakony lábánál, a Pápát Zirccel összekötő közút mellett, Pápától 15 kilométer távolságra található. A Franciavágási Fűrészáru Gyár mintegy 14 hektár területen működik. Elhelyezkedése a jó minőségű és összetételű alapanyag közelsége, valamint az országos közúti és vasúti hálózathoz való kedvező kapcsolódása miatt ideálisnak mondható.

Parketta, Fűrészáru, AkciókHírek

Parketta egyenesen a gyártótól
Akciós parketta egyenesen a gyártótól

Hogyan lehet exkluzív parkettája Önnek is? Mi segítünk, 4 egyszerű lépésben...

Változatlan akciós áron a fűrészáru
Változatlan akciós áron a fűrészáru A Franciavágási Fűrészáru Gyár év végi értékesítési akciót tart az alábbi termékei bevonásával:
BEFAG Parkettagyár - Ajánlattételi felhívás (Lezárult)
Építőmesteri ajánlattételi felhívás (Lezárult) A Bakonyerdő Zrt. pályázatot hirdet Zalahalápi BEFAG Parkettagyár Panelparketta csarnokában bontási, alapozási, festési, egyéb építőmesteri kivitelezési munkák elvégzésére
BEFAG Parkettagyár - Ajánlattételi felhívás (Lezárult)
Gépészeti ajánlattételi felhívás (Lezárult) A Bakonyerdő Zrt. pályázatot hirdet A Zalahalápi BEFAG Parkettagyár Panelparketta csarnokában gépészeti, fűtési és villamos kivitelezési munkák elvégzésére

Oldalak

Társas vadászati figyelemfelhívás
Helyszínek, időpontok

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...