Sárosfő

Sárosfő

A Devecseri Erdészet sárosfői vendégháza az egykori Eszterházy hitbizomány területén, természetvédelmi terület határán helyezkedik el. Az egyedülálló környezetben fekvő, családias jellegű környezetet biztosító sárosfői szálláshelyünk hét kétágyas szobával rendelkezik. A ház közvetlen közelében, az ősi hársfák árnyékában megbúvó, szépen rekonstruált Alkotóházunkban további 8 férőhelyet tudunk biztosítani.

Információ

A vendégház hét kétágyas szobával várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Az épület közvetlen szomszédságában található Alkotóházban két négyágyas szoba, önálló konyha áll a vendégek rendelkezésére. A terület élővilága páratlan. A főépület lábánál kanyarog a Kígyós-patak, amely pisztrángok kedvelt élőhelye. A területen az Eszterházyak által megálmodott halastó rendszer gazdag madárvilágával egyedülálló élményt nyújt a természetbarátoknak.

Étkezés

Akik a természet szépségei mellett kulináris élményekkel is gazdagodnának, előzetes bejelentkezés alapján mesterszakácsaink házias ételekkel, vadspecialitásokkal várják.

Vállaljuk továbbá családi összejövetelek, különféle tréningek, továbbképzések és igény szerint egyéb programok lebonyolítását is.

További szolgáltatások

  • Grillezési lehetőség
  • Túrázás
  • Lovaglási lehetőség, lovasjátékok Sümegen
  • Bográcshely, nyársalási lehetőség
  • Szabadtéri parkolóhely

A szálláshellyel és a foglalással kapcsolatban érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet.

Elérhetőség:

Veszprém megye, 8471 Nemeshany
eMail: szallas@bakonyerdo.hu
Tel: +36/89-513-133
Fax: +36/89-513-167
GPS koordináták: 47.057288, 17.383933
NTAK regisztrációs szám: PA19001725

Online foglalás

Kategória: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...