TeSzedd! akció

TeSzedd! akció

A Bakonyerdő Zrt. is aktívan bekapcsolódott a tavaszi szemétszedő kampányba. Több erdészetünk csatlakozott a TeSzedd! akcióhoz, de saját szervezésben is gyűjtöttük a szemetet.

A megjelent 50 fő saját dolgozó és önkéntes összesen 100 zsákot töltött meg szeméttel, emellett 15 m3 egyéb hulladékot, autógumit, fémhulladékot, sittet, kidobott fürdőszoba felszerelést gyűjtöttek.

A szorgalmas kezek Szigligeten, Keszthely és Rezi határában (Büdöskúti út bejárat, Rezi bázis), Gerence-völgy teljes hosszában, Nyírlaki bekötő úton, Devecser külterületén tették tisztává a környezetet.

A Bakonybéli Erdészet 2019. március 21-én tartotta Te Szedd! szemétgyűjtő napját. Egy szép, napsütéses csütörtököt töltöttek a Gerence - völgyben, melynek teljes szakaszát megtisztították a szeméttől; az erdészet irodai dolgozói, valamint erdészeik és fizikai alkalmazottaik segítségével. A szemét nagy része az ősszel levonult árvíz „eredménye” és sajnos a völgyben kirándulók, keresztül haladók által eldobott hulladék. A nap végeredményeként 48 zsák került megtöltésre, ezen kívül gumiabroncsot, műanyag és építési törmeléket is gyűjtöttek össze.

Kategória: 

Címkék: 

Erdészeti térkép: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...