Erdővarázs Budapesten!

Erdővarázs Budapesten!

Két napon át, 2016. szeptember 9-10-én interaktív erdei kincsestár és színes műsorok várják mindazokat, akik kíváncsiak a magyar erdők sokszínűségére, hazánk értékes természeti környezetére.

Erdővarázs címen, az iskolakezdés első hétvégéjén, most először rendeznek Budapest belvárosában olyan interaktív eseményt, ahol az állami erdők közjót szolgáló színes kínálataikkal mutatkoznak be. A természetvédelem, az ökoturizmus, a hazai erdők különleges és egyedi erdei növény- és állatvilága, az erdészek rendkívüli munkája, az erdei vasutak és az erdészeti erdei iskolák mind-mind megismerhetők az állami erdőgazdaságokat bemutató ingyenes családi napon. A rendezvénynek Budapesten a Szabadság tér ad otthont.

Az eseményen erdész szakemberek 11 sátorban interaktív foglalkozásokon mutatják be az erdő varázslatos világát az érdeklődő gyermekek és családok számára. Minden tematikus sátorban két-két erdőgazdaság várja vendégeit olyan foglalkozásokkal és bemutatókkal, amelyek az erdészeti erdei iskolák pedagógiai programján alapulnak és az erdészeti tevékenységek egy-egy fontos területéhez kötődnek.
Az erdei iskola programok mellett a rendezvényre érkező kicsiknek és nagyoknak művészeti programokban is lesz részük, pénteken például a 16 órakor kezdődő ingyenes Kaláka koncert várja az iskolások mellett a családtagokat és az erdők világa iránt érdeklődő valamennyi látogatót

Letölthető dokumentumok: 

Kategória: 

Címkék: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...