Magunkról

Leírás magunkról

Tájékoztató

a bejelentőrendszer működéséről, bejelentéssel kapcsolatos eljárásról

 

Bejelentő rendszer működtetésének célja, indoka

A Bakonyerdő Zrt. (továbbiakban: Társaságunk) elkötelezett a tisztességre épülő, feddhetetlen és etikus üzleti magatartás képviseletében és érvényre juttatásában.

Ennek, illetve a jogszabályi kötelezettség teljesítése érdekében az alább meghatározott bejelentések kezelésére a Társaság bejelentési rendszert üzemeltet:

Tartalmas szakmai programok

Az Országos Erdészeti Egyesület 153. Vándorgyűlésének második napján június 16-a pénteken több, mint 700 erdész szakember a házigazda Bakonyerdő Zrt. kollégáinak kíséretében bepillantást nyert az erdőgazdaság szerteágazó gazdálkodási és gazdasági gyakorlatába, közjóléti tevékenységébe.

Szakmai kitüntetések munkatársainknak

Az Országos Erdészeti Egyesület 153. Vándorgyűlését idén a Balaton északi partján fekvő Zánkán, mint központi rendezvényhelyszínen rendezte meg az Országos Erdészeti Egyesület, a Bakonyerdő Zrt. állami erdőgazdasággal, mint házigazdával közösen. Június 15-én, a Vándorgyűlés első napján a hagyományos Ünnepi Közgyűléssel indult a kárpáti-medencei magyar erdészek éves szakmai és közösségi találkozójának két napos programja. Június 16-án a második napon a Bakonyerdő Zrt.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Magunkról csatornájára

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...