Hunting at Bakonyerdő

Vadászat a Bakonyerdőnél

Tisztelt Partnerünk, Kedves Vendégeink!

A Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. összesen mintegy 63.000 ha földrajzilag változatos és vadban gazdag vadászterületen gazdálkodik. A jellemzően nagyvadas területeinken gím- és dámszarvas, őz, muflon elejtésére, valamint vaddisznó egyéni és társas vadászatára egyaránt kínálunk lehetőséget. Kiemelkedően jó a muflonkos trófeák és a vaddisznóhajtások minősége. Három vaddisznóskertünkbe a nagyterítékű hajtásokat kedvelő vadászokat várjuk. Vadászatra érkező, valamint pihenésre vágyó vendégeink 8 vadászterület 6 vadászháza közül választhatják ki az igényeiknek legmegfelelőbbet.

Felhívjuk vadászvendégeink szíves figyelmét arra, hogy a vadászat lekötése a Bakonyerdő Zrt. erdészeteinél előzetes egyeztetéssel, személyesen vagy írásban történhet.
Belföldi bérvadászatot csak érvényes vadászjeggyel, fegyvertartási engedéllyel, illetve íjászat esetén az előírt vizsgával és engedéllyel rendelkező magyar állampolgár vehet igénybe. A számla kiegyenlítése történhet euroban ill. forintban. Forintban történő számlázás esetén, a teljesítés utolsó napján érvényes Magyar Nemzeti Bank deviza árfolyama képezi az elszámolás alapját. A feltüntetett forint árak 295,- Ft-os Euro árfolyam esetén értendők. Az árjegyzékben feltüntetett árak az általános forgalmi adót tartalmazzák. A Bakonyerdő Zrt. fenntartja magának a jogot az árjegyzékben foglalt áraktól való eseti eltérésre.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, tisztelettel várjuk vadászterületeinken.

Letölthető dokumentumok: 

Mi a véleménye az erdőről,
erdőgazdálkodásról?

Részletek itt

Felelősségteljes erdőgazdálkodás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesítjük aktuális akcióinkról, eseményeinkről ...